Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen laat kinderen sheriff worden met nieuw opdrachtenboekje

10-06-2022, 12.16 uur

Jonge bezoekers van Attractiepark Slagharen krijgen de kans om benoemd te worden tot hulpsheriff. In het Overijsselse pretpark zijn nu speciale opdrachtenboekjes te vinden. Als kinderen vier stempels verzamelen, mogen ze een sheriffbadge ophalen.

In het boekje valt te lezen dat boevenbende Red Bandits een bank heeft beroofd. Sheriff Sam heeft dan ook dringend hulp nodig. Potentiële hulpsheriffs laten zien dat ze geschikt zijn voor hun taak door minimaal vier van de zes missies te volbrengen.

Zo krijgen deelnemers de opdracht om paard te rijden bij de attractie Jumping Horse en een ritje te maken in de Mine Train. Ook kunnen ze bijvoorbeeld een theatershow bijwonen en een 4D-film bekijken. Elke missie zorgt voor een stempel.

Main Store
De boekjes zijn gratis op te halen bij de gastenservice naast de hoofdingang, de check-in-boerderij voor vakantiegasten op de parkeerplaats en Sitting Bull, de receptie bij de Wigwamwereld. Het ophalen van de badge is mogelijk in de Main Store, de grote souvenirwinkel in de Main Street.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be