Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling: Danse Macabre

Video: Efteling-medewerkers sjouwen met grafstenen Danse Macabre

24-05-2022, 20.17 uurBeeld: @MagicOfLucas

Bezoekers van de Efteling waren vanmiddag getuige van een opmerkelijk tafereel. Op de Speelweide kwamen plotseling drie Efteling-medewerkers voorbij met grafzerken in hun handen. De personeelsleden droegen de grafstenen die onlangs gebruikt werden in een promotievideo voor de nieuwe attractie Danse Macabre.

Danse Macabre wordt de opvolger van het Spookslot. In het griezelige filmpje, dat vorige week gepubliceerd werd, is te zien hoe een zwarte kat over een kerkhof loopt. Vervolgens klinkt de bekende Danse Macabre van componist Camille Saint-Saëns, terwijl grafstenen met namen als Jozef Charlatan en Ignatus Violinist tot leven komen.

Een oplettende Twitter-gebruiker filmde de opvallende situatie op de Speelweide, waar momenteel het tijdelijke sprookje Efteling Wonderland te vinden is. Kunnen we binnenkort wellicht nieuw promotiemateriaal voor Danse Macabre verwachten?

Intern
Een woordvoerder tempert de verwachtingen: hij laat aan Looopings weten dat de decorstukken gebruikt worden voor een bescheiden "interne aangelegenheid". Meer details kan de voorlichter niet geven. Het Spookslot is de komende maanden nog geopend. Daarna wordt de 44 jaar oude attractie gesloopt.Meer Efteling: Danse Macabre
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be