Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
PortAventura World

PortAventura World neemt hotel over op 2 kilometer van pretparkresort

24-05-2022, 22.52 uur

PortAventura World kiest voor een uitbreiding buiten de grenzen van het huidige resort. De trekpleister in de Spaanse badplaats Salou heeft Mercure-hotel Atenea Aventura in de naburige gemeente Vila-seca overgenomen, gelegen op zo'n 2 kilometer van het attractiepark.

"Het is ons doel om ervoor te zorgen dat je ook plezier kunt hebben buiten PortAventura World", valt te lezen in een verklaring. "Dus als je van onze hotels houdt vanwege de decors en de sfeer, kun je daar nu op nog meer locaties van genieten."

Atenea Aventura telt momenteel 94 kamers en appartementen. Vanaf de hoofdingang van PortAventura World is het ongeveer dertig minuten wandelen of vijf minuten rijden naar het viersterrenhotel.

Restaurantmenu
De naam, het uiterlijk en het restaurantmenu gaan de komende tijd veranderen, zo laat PortAventura weten. "En dat is slechts het begin van wat er nog gaat komen. We willen je later meer hotels buiten het resort aanbieden in de stijl van PortAventura World, zodat je zelf kunt bepalen wat het best bij je past."

PortAventura World opende in 1995. Vandaag de dag telt het resort drie verschillende parken: PortAventura Park, Caribe Aquatic Park en Ferrari Land. Verder zijn er zes themahotels met de namen PortAventura, Caribe, El Paso, Colorado Creek, Gold River en Mansion de Lucy.Meer PortAventura World
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be