Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Beekse Bergen

Beekse Bergen wijzigt naam van vakantiepark

24-05-2022, 14.09 uur

Vakantiepark Beekse Bergen krijgt een nieuwe naam. Vanaf donderdag 2 juni, tegelijk met de officiële opening van een nieuw centrumgebouw, gaat het bungalowpark door het leven als Lake Resort Beekse Bergen. Op die manier moet er een duidelijker onderscheid ontstaan met het andere vakantiepark, het Safari Resort.

Het oude centrumgebouw ging in juni vorig jaar in vlammen op. In november kwamen plannen naar buiten voor een nieuw complex, dat nu af is. Verder zijn er de afgelopen maanden nieuwe accommodaties geplaatst en werden bestaande recreatiewoningen, sanitairgebouwen en het entreegebied opgeknapt.

"We willen dit park naar een hoger niveau tillen, zodat het beter past bij de visie die we hebben voor Beekse Bergen", zegt directrice Leentje Lips van moederbedrijf Libéma. Daar hoort ook een nieuwe naam bij. "Bovendien sluit het zo beter aan bij de kwaliteit van de overige parken."

Gastenservice
Het gloednieuwe centrumgebouw, opgetrokken in Afrikaanse stijl, kreeg de naam Ganvie Village. Minder dan een jaar na de verwoestende brand kan er weer gezwommen, gedineerd en gespeeld worden. De gastenservice is eveneens naar Ganvie Village verplaatst. Verder is er ruimte voor zakelijke bijeenkomsten en familiefeesten.Meer Beekse Bergen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be