Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Video: kermisbezoeker haalt stunt uit bij gesloten zweefmolen

20-05-2022, 12.51 uur

Op de kermis in Groningen heeft een bezoeker een pijnlijke stunt uitgehaald bij de gesloten zweefmolen Around the World. De attractie staat momenteel stil naar aanleiding van een ongeluk, waarbij drie personen lichtgewond raakten. Een jongen besloot na sluitingstijd van de kermis op een hek te klimmen.

Vervolgens sprong hij naar één van de bakjes, die stil hingen op enkele meters hoogte. Dat liep niet goed af: de knul belandde met een hard klap op het platform van de attractie. Een omstander filmde de kwajongensstreek. Daar werd een TikTok-video van gemaakt, die inmiddels is verwijderd.

Around the World is volgens de eigenaar 60 meter hoog. Afgelopen zondag ging de molen na een ritje plotseling direct weer draaien. Drie mensen die op het platform stonden, liepen onder meer kneuzingen en schrammen op. Sindsdien mag de attractie niet open.



Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be