Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen heropent waterattractie Expedition Nautilus

19-05-2022, 17.31 uur

Bezoekers van Attractiepark Slagharen kunnen weer een watergevecht met elkaar houden. Het pretpark in Overijssel heeft de interactieve waterattractie Expedition Nautilus onlangs heropend. Afgelopen winter onderging de molen een opknapbeurt. Bij de start van het nieuwe seizoen - begin april - was de attractie nog dicht.

Inmiddels is Expedition Nautilus weer operationeel. "Zeker met de zomerse temperaturen van deze maand is dat een welkome aanvulling op het attractieaanbod", vertelt een woordvoerster aan Looopings. "Onze gasten zijn er in ieder geval zichtbaar blij mee."

Na een renovatie staat Expedition Nautilus niet meer in teken van Jules Verne. De molen oogt nu als een goudmijn in het Wilde Westen. Het gaat om een attractie van het type twist 'n' splash, afkomstig uit de fabriek van de Duitse firma Mack Rides. In de Benelux bestaat daar maar één exemplaar van.



Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be