Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Duikshow Toverland enkele dagen niet te zien vanwege festival

18-05-2022, 19.19 uurBeeld: @toverlandfans

The Battle of Port Laguna, de duikshow van Toverland, is deze week op enkele dagen niet te zien. Op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 mei moeten bezoekers de voorstelling missen. De reden: in entreegebied Port Laguna wordt een podium gebouwd voor de eerste editie van muziekfestival Toverland Live.

Het evenement vindt zaterdag van 19.00 tot 00.00 uur plaats. Er staan optredens op het programma van onder meer Maan de Steenwinkel, Rolf Sanchez en Kris Kross Amsterdam. Vanwege de op- en afbouw is het tijdelijk niet mogelijk om The Battle of Port Laguna op te voeren.

Het park informeert bezoekers erover via de online kalender op de Toverland-site. Op zaterdag sluiten de poorten voor dagbezoekers om 18.00 uur. Voor Toverland Live moeten aparte tickets gekocht worden. Het reguliere tarief bedraagt 42,50 euro. Parkeren kost 5 euro.

Parelschip
The Battle of Port Laguna ging in 2019 in première. Sindsdien keerde de productie elk zomerseizoen terug. Het verhaal draait om een parelschip waar iedereen de kapitein van kan worden. Na de onderbreking wordt de duikshow weer dagelijks opgevoerd tot begin september.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be