Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling in juli en augustus elke dag open tot 21.00 of 22.00 uur

18-05-2022, 15.57 uurBeeld: PromenadeFotos

De Efteling blijft in de zomermaanden extra lang geopend. Het attractiepark is van vrijdag 1 juli tot en met zondag 4 september 2022 dagelijks toegankelijk van 10.00 tot 21.00 of 22.00 uur. Dat blijkt uit de openingskalender voor de zomerperiode, die zojuist is gepubliceerd.

In juli sluiten de poorten van de Efteling op vijftien dagen om 21.00 uur en op zestien dagen om 22.00 uur. In augustus en de eerste week van september is het park elke dag tot 22.00 uur open. Reguliere entreebewijzen kosten 46 euro per persoon.

Daarnaast zijn er ook weer speciale avondkaartjes beschikbaar, de zogenoemde Maan-tickets. Daarmee kunnen bezoekers de Efteling van 18.00 tot sluitingstijd - dus in totaal drie of vier uur - beleven. Maan-toegangskaarten kosten 25 euro, relatief fors duurder dan het standaardtarief.

Entertainment
Het avondprogramma van vóór de coronacrisis, het Negen Pleinen Festijn, keert niet terug. In plaats daarvan komt de Efteling met nieuw zomerentertainment, dat draait om attracties die "tot leven komen". Wat dat precies inhoudt, wordt later bekendgemaakt.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be