Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Looopings

Merchandise van Looopings voor het eerst verkrijgbaar in een pretpark

04-06-2022, 13.32 uur

De souvenirs van Looopings worden sinds kort ook verkocht ín een pretpark. Bezoekers van Attractiepark de Waarbeek in Hengelo komen nu Looopings-pins, Looopings-sleutelhangers en Looopings-sokken tegen. Het Twentse familiepark is een samenwerking aangegaan met Pretparkwinkel.nl, de leverancier van de Looopings-merchandise.

"Dankzij de samenwerking wordt het assortiment van Pretparkwinkel.nl voor het eerst fysiek aangeboden in een winkel in plaats van een webshop", vertelt eigenaar Nando de Kroon. "Daarnaast kunnen we samen unieke Waarbeek-items ontwikkelen, die zowel online als in het park verkrijgbaar zijn."

Waarbeek-manager Maikel Rutgers, verantwoordelijk voor entertainment en marketing, is blij met de uitwisseling. "Looopings is een gevestigde naam in de Europese pretparkwereld", zegt hij. "Je zult verbaasd zijn hoeveel jonge bezoekers het anno 2022 kennen en herkennen. Hoewel de site door veel mensen in de branche gevreesd wordt, vindt onze doelgroep het vooral een tof merk."

Prijzen
In het Overijsselse attractiepark worden dezelfde prijzen gehanteerd als online. Een metalen Looopings-sleutelhanger kost 5,95 euro, een paar Looopings-sokken 8,50 euro. Voor een pin moet 7,50 euro neergeteld worden.Meer Looopings
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be