Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Foto's: Bumba-uitbreiding Plopsaland De Panne krijgt vorm

16-05-2022, 23.59 uur

De constructie het nieuwe overdekte themadeel van Plopsaland De Panne staat deels overeind. Begin dit jaar is het oude Bumba-theater in het Vlaamse attractiepark gesloopt, om plaats te maken voor een modern complex met de naam Circus Bumba. Daarin worden een theater, een restaurant, een winkel, een darkride en verschillende kinderattracties ondergebracht.

De uitbreiding draait om de clown Bumba, bekend van de gelijknamige Studio 100-serie. Volgend jaar vindt de opening plaats. Enkele maanden na de sloop is een groot deel van het stalen geraamte al zichtbaar. Ook zijn er al betonnen wanden neergezet.

De Plopsa Group investeert 12,5 miljoen euro in het project. Wie benieuwd is naar het eindresultaat, kan de schuttingen bij het bouwterrein bekijken. Daarop staan sinds kort enkele nieuwe ontwerpen, naast reclame voor gereedschapsmerk Bosch. Er wordt gesproken over vijf nieuwe attracties.

Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be