Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Video: bezoeker haalt halsbrekende toeren uit bij achtbaan in Walibi Belgium

16-05-2022, 09.08 uurBeeld: @DaanAcht

Een bezoeker van Walibi Belgium heeft gezorgd voor een levensgevaarlijke situatie bij familieachtbaan Tiki-Waka. In de wachtrij voor de rollercoaster besloot hij zaterdag over een hek heen te klimmen om langs de richel van een overkapping te lopen, boven het water.

Met een takje in zijn handen klom hij voetje voor voetje richting de rail van Tiki-Waka, die ondertussen gewoon in bedrijf bleef. De halsbrekende toeren werden vastgelegd op camera door een omstander. "Lekker klimmen naast een achtbaantrack in Walibi", schrijft de filmer op Twitter.

Wat de knul met zijn bizarre actie wilde bereiken, is niet helemaal duidelijk. "De attractie bleef de hele tijd in bedrijf", vertelt de ooggetuige aan Looopings. "Ik heb een stuk of vijf karretjes langs de man zien vliegen." Tiki-Waka gaat 55 kilometer per uur.



Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be