Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kinderpretpark Julianatoren

Julianatoren publiceert eigen liedjes op streamingdiensten

15-05-2022, 09.05 uur

De liedjes uit pretpark Julianatoren zijn nu overal te beluisteren. Speciaal voor fans van karakters als Jul de Muis, Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin staat de muziek uit het Apeldoornse attractiepark voortaan op Spotify, iTunes, Deezer en andere streamingdiensten.

Daar verscheen een Julianatoren-album met zestien verschillende nummers, waaronder De Muizendans, Feest in de Tipi Tent, Yippieyayee, Texas Twister en Julianatoren Is Te Gek. De totale speelduur is bijna veertig minuten. Het album heet De Leukste Liedjes Uit Kinderpretpark Julianatoren 1. Binnenkort volgt nog een tweede deel.

Het entertainment in Julianatoren werd in het verleden geproduceerd in samenwerking met Van Hoorne Entertainment. Tegenwoordig verzorgt het park de voorstellingen zelf. Bovendien maakt men zelf tv-series rond de Julianatoren-karakters, die worden uitgezonden op YouTube.

Meer Kinderpretpark Julianatoren
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be