Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling brengt jubileumlogo uit als sleutelhanger

15-05-2022, 08.38 uur

De Efteling heeft de collectie met jubileumsouvenirs uitgebreid. Sinds dit weekend verkoopt het attractiepark het jubileumlogo, gemaakt ter ere van het zeventigjarig bestaan, ook als sleutelhanger. Het souvenirtje kost 6 euro.

Het beeldmerk bestaat uit zwarte silhouetten van entreegebouw Huis van de Vijf Zintuigen en een opengeslagen boek. Daarin zijn serpentines, twinkels, confetti en symbolen van bekende Efteling-personages en -gebouwen afgebeeld.

In het boek staat het getal 70, waarbij het laatste cijfer is vormgegeven als een paddenstoel. Bedenker Robert-Jaap Jansen baseerde de feestelijke stijl op een hoes van een Efteling-singeltje uit de jaren zestig, ontworpen door Anton Pieck.

Pin
Eerder bracht de Efteling in dezelfde collectie al mokken, bewaarblikken, keycords, mintblikjes, paraplu's, balpennen, notitieblokken, T-shirts, tassen en theelepels uit. Verder is er een speciale jubileumpin, maar die is alleen beschikbaar voor medewerkers.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be