Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Thorpe Park

Foto's: Engels pretpark Thorpe Park kiest voor Mardi Gras-festival

20-05-2022, 18.59 uur

Beeld: @ThemeParkWW, @Thrill_Nation, @ThorpeParkMania, @NextLesCoogan

In navolging van zusterpark Alton Towers wordt er nu ook Mardi Gras gevierd in het Engelse Thorpe Park. Tot en met zondag 19 mei kunnen bezoekers van het attractiepark in Chertsey dagelijks kijken naar diverse muzikale acts en een parade. De festiviteiten zijn gebaseerd op het carnavalsfeest van New Orleans.

Men belooft "sferen uit Louisiana, attracties van wereldklasse en authentieke lekkernijen". Het park zorgt ook voor meet-and-greets en eetkraampjes met toepasselijke snacks uit New Orleans.

Alton Towers, net als Thorpe Park onderdeel van parkengroep Merlin Entertainments, introduceerde een jaar geleden al een vergelijkbaar festival. Daar keert het evenement in 2022 terug tussen zaterdag 21 mei en zondag 19 juni. Het Duitse Heide Park, eveneens lid van de Merlin-familie, presenteerde onlangs een carnavalsfeest met een Braziliaans tintje.

Meer Thorpe Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be