Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen installeert vijftig laadplekken voor elektrische auto's

26-05-2022, 16.28 uur

Wie een elektrische of een hybride wagen heeft, kan de auto vanaf nu opladen tijdens een bezoek aan Attractiepark Slagharen. Op de parkeerplaats van het Overijsselse pretpark zijn onlangs 25 dubbele laadpalen geïnstalleerd, goed voor in totaal vijftig laadplekken.

Daarmee gaat een langgekoesterde wens van Slagharen in vervulling, vertelt een woordvoerster aan Looopings. Eerder beschikte het park niet over laadplekken. "Er is steeds meer vraag naar de mogelijkheid voor elektrisch laden", aldus de voorlichtster. "We zijn blij dat we dit nu kunnen aanbieden."

Het gaat om laadpalen van leverancier Flexicharge, geplaatst door de firma Groen-Eco. Op verschillende plekken in het vakantiepark - bij de Raccoon Lodges, Colorado City en de Wigwamwereld - komen binnenkort ook palen te staan.

Toekomst
Bezoekers kunnen de laadpunten niet vooraf reserveren. "Indien nodig zorgen we in de toekomst voor meer laadplaatsen", zegt de woordvoerster. "Het komende jaar zal moeten uitwijzen hoe de bezetting is en of meer laadpalen gewenst zijn."

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be