Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Foto's: Walibi Holland neemt nieuw speelgebied in gebruik

13-05-2022, 21.40 uur

Walibi Holland heeft een doe-attractie toegevoegd aan themagebied Zero Zone. Op een schiereiland in het recent vernieuwde parkdeel is nu een speelplaats te vinden met de naam Play Area. Kinderen kunnen zich voortaan uitleven op nieuwe speeltoestellen.

De Play Area bestaat uit grote twee klimobjecten op een rubberen ondergrond. Er staan bankjes en groene hekken omheen. De toevoeging bevindt zich naast achtbaan Lost Gravity, tegenover het treinstation van de Walibi Express. Bezoekers betreden het speeltuintje via een pad langs het water.

Net als in kindergebied Walibi Play Land mag er niet gerookt worden. Zero Zone kreeg dit jaar een nieuw uiterlijk, gebaseerd op een komeetinslag. Op de plek van het speelgebied stond tot begin 2016 het schommelschip Hudson Bay. De afgelopen jaren werd de locatie tijdens het halloweenseizoen gebruikt voor de scare zone Pirates Cove.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be