Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Meisje (10) zwaargewond bij ongeval met wildwaterbaan Walibi

23-07-2013, 18.31 uur

In Walibi Holland is een meisje van 10 zwaargewond geraakt aan haar voet en onderbeen bij een ernstig ongeluk met wildwaterbaan El Rio Grande. Het slachtoffer zou buiten een bootje bekneld zijn geraakt.

Waarschijnlijk stapte ze te vroeg uit en kwam ze met haar been vast te zitten tussen de draaiende houten takelband bij station. Over de precieze toedracht wil een woordvoerster van Walibi niets kwijt. Het meisje is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Er was ook een traumahelikopter ter plaatse om hulp te verlenen.

De technische recherche en arbeidsinspectie doen vanavond en morgen onderzoek naar de oorzaak van het pretparkdrama. Voorlopig blijft de attractie dicht. Vorige maand raakte op exact dezelfde plek ook al een jongen gewond.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be