Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Video: groot muziekfestival in Duinrell met hits van ABBA, Amy Winehouse, Tina Turner en Michael Bublé

15-05-2022, 23.05 uur

Duinrell was vandaag het toneel van een groot muziekfestival. In het Wassenaarse attractiepark vond de eerste editie van het One Two Tribute Festival plaats, met imitators van bekende artiesten als Amy Winehouse, Michael Bublé, André Hazes en Stevie Wonder. Ook de band ABBA Tribute en de Haagse rockformatie The Clarks traden op.

Een videocompilatie van ruim acht minuten laat zien hoe het evenement verliep. Op het grasveld naast matjesglijbaan Niagara Superroetsj was een dubbel podium neergezet, omringd door tafels, banken en kraampjes met eten en drinken. Op het programma stond ook een presentatie van de makers van het TikTok-kanaal van Duinrell.

Tickets kostten 24,95 euro, inclusief de attracties. Hoewel grote drukte uitbleef, is Duinrell tevreden over het evenement. "De sfeer was fantastisch en de mensen waren blij", concludeert een woordvoerder. Het is de bedoeling dat een dergelijk muziekfestival met bandjes een vaste plek op de kalender krijgt.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be