Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris lanceert tv-commercial voor Marvel-gebied Avengers Campus

12-05-2022, 10.15 uur

Disneyland Paris is gestart met de reclamecampagne voor het nieuwe Marvel-themadeel Avengers Campus. In een tv-commercial voor het gebied komen verschillende bekende Marvel-superhelden voorbij, waaronder Iron Man, Black Widow, Spider-Man, Captain America en Black Panther.

"Avontuur met de hoofdletter A", luidt de slogan. Opvallend genoeg wordt er nog steeds geen openingsdatum genoemd. De voice-over spreekt over een opening "begin zomer". Officieel begint de zomer op dinsdag 21 juni.

De spot duurt dertig seconden. Beelden van het gebied in Parijs, dat momenteel nog in aanbouw is, worden gecombineerd met beelden van Avengers Campus in het Amerikaanse Disney California Adventure Park. Daar opende een vergelijkbaar Marvel-gedeelte afgelopen zomer.

Lanceerachtbaan
In het Walt Disney Studios Park van Disneyland Paris omvat Avengers Campus twee grote attracties: de lanceerachtbaan Avengers Assemble: Flight Force en een interactieve Spider-Man-darkride. De naam van de rollercoaster, die vorige maand al uitlekte via Looopings, komt ook voor in de reclamevideo.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be