Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland heeft laatste sigarettenautomaat verwijderd

09-05-2022, 19.02 uur

In Walibi Holland zijn tegenwoordig geen sigarettenautomaten meer te vinden. Het pretpark blijkt de laatste automaat afgelopen seizoen stilletjes weggehaald te hebben. Voorheen konden bezoekers nog pakjes sigaretten kopen in het American Café, gelegen in de Main Street.

Dat is vandaag de dag niet meer mogelijk, bevestigt een Walibi-woordvoerster aan Looopings. Ook in vakantiepark Walibi Village zijn anno 2022 geen sigaretten meer verkrijgbaar. Rokende bezoekers die zonder sigaretten komen te zitten, hebben dus pech.

Waarom is het attractiepark gestopt met de verkoop van sigaretten? "We gaan mee met de tijd", legt de voorlichtster uit. "Je ziet dat onze doelgroep - jongeren en gezinnen met kinderen - hier geen behoefte meer aan heeft. Niet voor niets hebben we in ons kindergebied Walibi Play Land al enkele jaren een volledig rookverbod."

Wachtrijen
In de rest van Walibi mag op dit moment nog wel gerookt worden, met uitzondering van wachtrijen, attracties en horecagelegenheden. Daarmee hanteert Walibi hetzelfde beleid als bijvoorbeeld de Efteling, Toverland, Duinrell en Blijdorp.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be