Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Holiday Park

Pinautomaat in Duits Plopsa-pretpark Holiday Park opengebroken

09-05-2022, 13.49 uur

Holiday Park is vannacht opgeschrikt door een opvallende inbraak. Criminelen hebben een geldautomaat in het Duitse pretpark opengebroken, zo meldt de politie. Naar de daders wordt nog gezocht. Daarbij is ook een politiehelikopter ingezet, vooralsnog zonder resultaat.

Het voorval vond om 02.48 uur plaats bij de pinautomaat bij de Freel Fall Tower. In eerste instantie bestond het vermoeden dat er sprake was van een plofkraak. Later bleek dat er geen explosieven zijn gebruikt. Over de omvang van de schade en de hoogte van de buit worden geen mededelingen gedaan.

Men zoekt naar personen die meer informatie hebben over de gebeurtenis. Holiday Park is onderdeel van de Plopsa Group. Het attractiepark, gelegen in de deelstaat Rijnland-Palts, gaat deze maand alleen in de weekenden open. Vandaag zijn er dus geen bezoekers aanwezig.

Meer Holiday Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be