Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Video: Doctor Strange treedt op in Marvel-hotel Disneyland Paris

08-05-2022, 11.35 uurBeeld: DLPReport

Gasten van het Marvel-hotel in Disneyland Paris kunnen de komende weken superheld Doctor Strange tegen het lijf lopen. Vanwege het verschijnen van de nieuwe bioscoopfilm Doctor Strange in the Multiverse of Madness maakt het Marvel-personage regelmatig zijn opwachting in de hotellobby.

In de weekenden is Doctor Strange aanwezig voor meet-and-greets en interactieve activiteiten. Daarbij leert hij aanwezige kinderen de fijne kneepjes van het superheldenvak. Ze kunnen ook met hem op de foto.

Disney's Hotel New York - The Art of Marvel, zoals het hotel wordt genoemd, staat volledig in het teken van Marvel-kunstwerken. Spider-Man heeft er zijn eigen meet-and-greet-locatie. Verder zijn er speciale fotopunten met Marvel-decors.

Avengers Campus
Komende zomer opent Disneyland Paris een Marvel-themadeel in het Walt Disney Studios Park: Avengers Campus. Daar wordt al sinds 2019 aan gewerkt. Er komen attracties rond Spider-Man, Iron Man en Captain America. Ook andere Marvel-figuren zullen zich laten zien.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be