Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
PortAventura World

Video van huwelijksaanzoek in 76 meter hoge achtbaan gaat viral

07-05-2022, 14.09 uur

Een video van een bijzonder huwelijksaanzoek in het Spaanse pretparkresort PortAventura World gaat viral op TikTok. In het filmpje is te zien hoe een bezoeker zijn vriendin ten huwelijk vraagt op de lift van de 76 meter hoge rollercoaster Shambhala, enkele seconden voordat de trein met 134 kilometer per uur naar beneden stort.

De vrouw is overduidelijk overdonderd. Uiteindelijk heeft ze wel ja gezegd, vertelt ze in een andere video. De beelden, die op TikTok enkele honderdduizenden keren zijn bekeken, werden inmiddels ook opgepikt door Spaanse media. Het verloofde koppel gaf zelfs een interview op tv.

Shambhala is één van de hoogste en snelste achtbanen van Europa. Alleen Hyperion (77 meter) in het Poolse Energylandia en Red Force (112 meter) in Ferrari Land, onderdeel van PortAventura World, zijn nog hoger. Verder gaat lanceerachtbaan Furius Baco in PortAventura nog iets harder dan Shambhala; 135 kilometer per uur.



Meer PortAventura World
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be