Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Foto's: schuttingen voor hoofdingang Disneyland vanwege verbouwing hotel

07-05-2022, 17.11 uurBeeld: @DLPReport, @Cave0fWonders, @ED92Magic

De iconische ingang van het Disneyland Park wordt sinds gisteren verborgen achter bouwschuttingen. Het middelste gedeelte van het Disneyland Hotel, dat de entree vormt van één van de twee Disney-parken, is afgesloten vanwege werkzaamheden. Sinds het voorjaar van 2021 ondergaat het hotel een enorme renovatie.

In verband met de verbouwing staan er langer schuttingen rond het hotel. Nu is voor het eerst de beroemde entreeboog onder het hoofdgebouw niet toegankelijk. Bezoekers betreden het park voorlopig via de zijkanten van het complex. Ondertussen worden onder meer delen van de façade en het dak vervangen.

Disneyland Paris heeft aangekondigd dat het beroemde hotel in het teken komt te staan van de Disney-prinssen en -prinsessen. Hoewel er al een jaar gewerkt wordt, is de metamorfose nog lang niet afgerond. De meeste ruimtes zijn volledig gestript. Naar verwachting heropent het Disneyland Hotel ergens in 2023.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be