Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland maakt reclame op bevrijdingsfestivals: niet met achtbanen, maar met vacatures

06-05-2022, 12.16 uur

Walibi Holland heeft van zich laten horen op meerdere bevrijdingsfestivals. Tijdens de muziekfestivals in Zwolle en Almere op donderdag 5 mei kwam het pretpark meermaals voorbij op de grote schermen. Opvallend was dat er geen reclame werd gemaakt voor de achtbanen of andere attracties, maar voor vacatures.

Het attractiepark in de Flevopolder kampt met een structureel personeelstekort. Daardoor kan de virtuele wachtrij tegenwoordig niet gebruikt worden. Ook in de horeca zijn een hoop mensen nodig. De hoop was om nieuwe medewerkers te werven onder het festivalpubliek.

"Walibi zoekt collega's", luidde de boodschap tussen de optredens door. Ook verscheen er een speciale commercial waarin voordelen van werken in Walibi werden genoemd, zoals gratis toegang tot het park, met op de achtergrond een nieuwe Walibi-jingle. Bovendien werd er geflyerd.

Snelle
Op het bevrijdingsfestival in Almere traden onder meer Rolf Sanchez en Suzan en Freek op. In Zwolle waren Typhoon, Kraantje Pappie, Snelle, Diggy Dex, Meau en Donnie van de partij.Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be