Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Pijnlijk ongeluk bij Efteling-show Raveleijn: voorstelling stopgezet, ruiter naar het ziekenhuis

06-05-2022, 13.41 uurBeeld: @apieceofmypaper

Stuntshow Raveleijn in de Efteling is donderdagmiddag noodgedwongen stilgelegd vanwege een pijnlijk ongeluk. Een vrouwelijke ruiter viel van haar paard tijdens het doen van een stunt. Vervolgens is de actrice afgevoerd naar het ziekenhuis, bevestigt een woordvoerster aan Looopings.

De voorstelling werd onmiddellijk afgebroken. Volgens ooggetuigen ging het om het personage Emma, in de paarse uitrusting. "Was een heftige val, paard was ook heel onrustig en wild", schrijft iemand op Twitter. "Hopelijk herstelt de ruiter snel."

Volgens de voorlichtster maakt de ruiter in kwestie het inmiddels "naar omstandigheden goed". Ze heeft geen extra informatie over toedracht of eventuele maatregelen die genomen worden om dergelijke incidenten in de toekomst te voorkomen. Raveleijn werd donderdagmiddag na het ongeluk nog wel twee keer opgevoerd.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be