Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Influencer klaagt over kapper in Disneyland Paris: 'Ik ben beschadigd'

05-05-2022, 22.07 uurBeeld: @wildebras.official

Een Nederlandse influencer is zwaar ontevreden over de kapper in Disneyland Paris. Gabriël Martina, beter bekend als Gabs Wildebras, klaagt steen en been over zijn kappersbezoek in het Disney-resort. Hij werd er afgelopen week "helemaal kapotgemaakt", laat hij weten in een filmpje op TikTok.

Disneyland beschikt over een eigen kapsalon: Dapper Dan's Hair Cuts, gelegen in themagebied Main Street U.S.A. in het Disneyland Park. Martina zet er waarschijnlijk nooit meer een voet binnen. "Fakka strijders, ik ga jullie een tip geven: pak nooit de kapper hier bij Disneyland, bro", luidt zijn advies.

In de video laat hij zien hoe de kapper hem toegetakeld heeft met een scheerapparaat. "Van alles naar niets, gewoon tot hier en niet verder", beschrijft hij het eindresultaat. "Dit moet een soort magische plek zijn, hier is niks magisch aan, dit is gewoon voodoo. Ik lijk op een opgeschoren cavia, hyenakapsel, kan echt niet man."

Fiksen
De tiktokker en youtuber, die bekend werd met filmpjes over dieren, beschrijft hoe stomverbaasd hij was toen de kapper de kapmantel weghaalde. Zijn eerste gedachte was dan ook: "Zet die cape weer terug, ga mij goed fiksen man." Dat gebeurde echter niet. "Ik ben beschadigd", valt te lezen bij het filmpje.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be