Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Dodenherdenking in Toverland: muziek gaat uit, attracties staan stil

04-05-2022, 14.52 uurBeeld: @Eftelwesley

In Toverland wordt vanavond twee minuten stilte gehouden vanwege de nationale dodenherdenking. Het Limburgse attractiepark is vandaag officieel tot 20.00 uur geopend. Dan start de herdenking. Attracties worden tijdelijk stilgezet en de muziek gaat even uit, bevestigt een voorlichtster aan Looopings.

"We zijn bezoekers dan ook even niet van dienst bij de souvenirwinkels en horecapunten", legt ze uit. Dat wordt gecommuniceerd via de Toverland-website, de Toverland-app en posters in het park. Bovendien wordt de herdenking iets vóór 20.00 uur in het Nederlands, Duits en Engels aangekondigd via het omroepsysteem in het park.

Na de stilte, bedoeld om alle Nederlandse oorlogsslachtoffers sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog te herdenken, wordt iedereen bedankt voor de medewerking. Attracties waar nog mensen staan te wachten, gaan dan nog even aan.

Eerder
Toverland is deze meivakantie dagelijks tot 20.00 uur geopend. Andere grote Nederlandse pretparken, zoals de Efteling en Walibi Holland, sluiten eerder. Zij hoeven dus geen rekening te houden met de dodenherdenking.

Bestel de exclusieve Looopings Podcast-pin via Pretparkwinkel.nl
Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be