Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Foto's: zo vierde Disneyland Paris de Star Wars-feestdag May the 4th

05-05-2022, 13.45 uurBeeld: @DLPReport, @InsideDlpCastle, @MelissaBanks_

Disneyland Paris heeft de internationale Star Wars-dag May the 4th gevierd met een hoop extra entertainment. In themagebied Discoveryland stonden op 4 mei verschillende speciale Star Wars-activiteiten op het programma. Zo konden bezoekers iconische personages als Kylo Ren, Captain Phasma en R2-D2 tegen het lijf lopen.

Ook Stormtroopers lieten zich meermaals zien. Boba Fett, bewapend met een laserpistool, hield voorbijgangers in de gaten vanaf het dak van meet-and-greet-locatie Starport. Verder was Chewbacca aanwezig voor een fotomoment. De wachttijd liep daar op tot tweeënhalf uur.

Fans mochten zich bij hoge uitzondering verkleden als hun favoriete personages uit de Star Wars-films en -series. Op verschillende plekken werden stickers uitgedeeld met Star Wars-figuren erop. Voor 4,30 euro konden bezoekers een koekje in de vorm van Boba Fett proeven. Er werden ook nieuwe souvenirs uitgebracht.

Festival
4 mei is uitgeroepen tot Star Wars-dag omdat May the 4th lijkt op de beroemde Star Wars-kreet May the Force be with you. In het verleden was Disneyland Paris jaarlijks het toneel van een Star Wars-festival in het Walt Disney Studios Park: Legends of the Force. Dat evenement vond voor het laatst plaats in 2020.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be