Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Video: Toverland maakt deelnemers van achtbaanmarathon bekend

02-06-2022, 15.31 uur

Toverland heeft bekendgemaakt welke waaghalzen mee mogen doen aan een achtbaanmarathon. Twaalf personen gaan op zaterdag 2 en zondag 3 juli proberen om 24 uur achter elkaar ritjes te maken in de houten achtbaan Troy. Na een oproep ontving het Limburgse attractiepark bijna vierduizend aanmeldingen.

48 personen werden uitgenodigd voor een speciale testavond op vrijdag 13 mei, na sluitingstijd. Daarbij konden de kandidaten alvast ervaren hoe het is om twee uur achter elkaar in Troy te zitten. Vervolgens heeft Toverland de twaalf definitieve deelnemers geselecteerd. In een videocompilatie van de testavond wordt getoond wie dat zijn geworden. De jongste is 18, de oudste is 48 jaar.

Tijdens de achtbaanmarathon blijft Troy gewoon geopend voor publiek. Bezoekers krijgen dan de kans om plaats te nemen naast de deelnemers. Met de actie wordt geld opgehaald voor het goede doel: een stichting die zich inzet voor het herkennen en erkennen van psychische problemen.

Verjaardag
Ter ere van de vijftiende verjaardag van Troy wordt het eerste weekend van juli omgedoopt tot Troyback Days. Naast de marathon zorgt het park voor bijzondere activiteiten, speciale hapjes en exclusieve souvenirs. Troy, geopend in 2007, is tot op de dag van vandaag de hoogste, langste en snelste houten achtbaan van de Benelux.Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be