Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Floriade Expo

Google herstelt Floriade-profiel: verdwenen recensies staan weer online

04-05-2022, 16.16 uur

De verdwenen recensies van de Floriade zijn weer boven water. Vorige week bleek dat het Google-profiel van de wereldtentoonstelling in Almere plotseling verwijderd was, inclusief honderden commentaren van bezoekers. De directie vertelde toen dat er contact was gezocht met Google om de pagina te herstellen.

Dat is nu gebeurd. In de tussentijd zijn er wel een hoop nieuwe reacties verschenen, verdeeld over alternatieve Floriade-profielen. Op dit moment telt Google maar liefst vijf verschillende vermeldingen van het themapark. Die dragen de namen Floriade Expo 2022, Floriade Expo 2022 - Weerwater Entree, Kabelbaan Entree Floriade, Hoofdkantoor Floriade B.V. en Floriade kabelbaan Almere.

Op alle pagina's is de tendens hetzelfde: er komen nog steeds voornamelijk negatieve recensies binnen van teleurgestelde bezoekers die klagen dat het terrein niet af is. Het grootste profiel is nu van de Weerwater Entree. Daaronder staan tot nu toe ruim 320 reacties. De Hoofdkantoor-pagina heeft de allerlaagste gemiddelde score: slechts één van de vijf sterren.

Meer Floriade Expo
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be