Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Zeventig jaar Efteling: in gesprek met de bekendste Efteling-fans van dit moment

31-05-2022, 14.05 uur

Klik hier voor alle afleveringen van de Looopings Podcast

Wie gaan er schuil achter de bekendste Efteling-kanalen van dit moment? Op de zeventigste verjaardag van het Kaatsheuvelse sprookjespark komen de populairste en meest invloedrijke Efteling-fans aan het woord in de Looopings Podcast. Voor een speciale jubileumaflevering geven de influencers en contentmakers - goed voor honderdduizenden volgers, kijkers en luisteraars - een blik achter de schermen.

Het gaat om Paul Sprangers van podcast Kleine Boodschap, videomaker Eftelwesley, Erwin Taets van podcast Ochtend in Pretparkland, Marwin van de Hoeve van Efteling-fansite De Vijf Zintuigen, Bart van Iersel van YouTube-kanaal Bart Baan, Ilona van Golen van mailinglijst Eftelist en ranglijst Oog voor Detail, Anastasia Martynova van TikTok-account @nastmartynova, Thijs Kinkhorst van Efteling-encyclopedie Eftepedia en Efteling-vlogger Niels Kooyman.

Met hun artikelen, podcasts en video's bepalen zij het gesprek van de dag in de Efteling-fanwereld. Ze vertellen hoe ze te werk gaan en hoe hun kanalen zich in de loop der jaren ontwikkeld hebben. Bovendien is er aandacht voor de allereerste Efteling-fanclub ooit, in 1984 opgericht door Jeroen Verheij en Sebastiaan Smits. Laatstgenoemde haalt herinneringen op. Bovendien heeft hij nog een tip voor de huidige generatie Efteling-fans.

Beluister deze aflevering via SpotifyDe Looopings Podcast is er voor iedereen die meer wil horen over de wereld van pretparken, dierentuinen en attracties. We spreken met prominenten uit de branche over hun werkzaamheden, visie en toekomstplannen. Wil je reageren, mail ons dan.

Luisteren én abonneren kan via gratis podcast-apps als Spotify, Apple Podcasts, Podimo, YouTube, Overcast, Podcast Addict, Castro en TuneIn.
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be