Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Eigenaar van 85 meter hoge vrijevaltoren verkoopt stukjes staalkabel aan fans

03-05-2022, 13.58 uur

Een kermisexploitant biedt een bijzonder aandenken aan. De eigenaar van de spectaculaire Duitse kermisattractie Hangover - The Tower, een vrijevaltoren van 85 meter hoog, verkoopt delen van de originele staalkabel van de attractie. Die werd sinds de opening in 2015 zeven jaar lang gebruikt om passagiers naar de top te brengen.

Onlangs is de kabel vervangen. Het oude koord werd in stukken gesneden en verdeeld over 150 genummerde lijsten met een echtheidscertificaat en een handtekening van uitbater Ewald Schneider. Zo kunnen fans een uniek stukje van de attractie in huis halen. In de lijst zit ook een vip-ticket voor de attractie.

"Dit is een uniek en bijzonder souvenir, volledig met de hand gemaakt, dat zeker nooit meer voorbij gaat komen", valt te lezen op de officiële Facebook-pagina van Hangover - The Tower. Eén stuk kabel kost 50 euro. Wie interesse heeft, kan een privébericht sturen via die pagina. Betalen is mogelijk per overschrijving of via PayPal.

Buitenland
"We verzenden ook naar het buitenland", beloven de initiatiefnemers. Zolang de voorraad strekt, zijn de onderdelen ook verkrijgbaar op kermissen waar de toren staat. "Koop het verzamelitem dan rechtstreeks bij ons aan de kassa." Hangover staat tot en met zondag 8 mei in de Duitse stad Stuttgart.Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be