Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Foto's: braakliggend terrein in Attractiepark Slagharen

02-05-2022, 21.45 uur

Attractiepark Slagharen heeft een stuk grond achter reuzenrad The Big Wheel onder handen genomen. Op een rechthoekig terrein, gelegen tussen de hoofdingang en de Main Street, zijn alle bomen en planten weggehaald. Op den duur presenteert het Overijsselse pretpark hier iets nieuws, bevestigt directeur Dave Storm in gesprek met Looopings.

Het park werkt al jaren aan plannen voor een nieuwe achtbaan, maar daar is deze ontwikkeling nog niet voor bedoeld. "Mogelijk gaan we het braakliggende terrein gebruiken voor een evenement in het najaar", aldus Storm.

Achter het reuzenrad stonden voorheen oude vakantiehuisjes; de zogeheten Buffalo Ranch Houses. Die zijn enkele jaren geleden allemaal gesloopt om plaats te maken voor een uitbreiding. Onlangs verscheen een enquête waarin het publiek werd ondervraagd over drie verschillende hangende achtbanen.

Western Wish Fall
Attractiepark Slagharen is één van de weinige grote parken in Europa waar nooit Halloween wordt gevierd. De afgelopen jaren stond Slagharen in het najaar in het teken van herfstfestival Western Wish Fall. Zusterparken Bobbejaanland en Movie Park Germany zetten wel vol in op Halloween.Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be