Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Duinrell verhoogt parkeertarief naar 12 euro per dag

29-04-2022, 17.49 uur

Het parkeertarief van Duinrell is verhoogd. Vanaf dit seizoen betalen bezoekers van het pretpark in Zuid-Holland 12 euro per dag voor een parkeerplek, een stijging van 20 procent ten opzichte van vorig jaar. Toen kostte een parkeerkaart nog 10 euro.

Parkeertickets zijn verkrijgbaar bij de parkeerautomaten op het entreeplein. De eerste negentig minuten zijn gratis. Door de stijging behoort Duinrell tot de duurste parken van Nederland op het gebied van parkeerkosten. Alleen de Floriade in Almere (19,50 euro), Artis (15 euro) en de Efteling (12,50 euro) zijn nog duurder.

Toverland vraagt 10 euro voor een parkeerplek, Diergaarde Blijdorp, Walibi Holland, Safaripark Beekse Bergen en DierenPark Amersfoort 9,50 euro. Bij Attractiepark Slagharen kost parkeren momenteel 8,50 euro. Ouwehands Dierenpark en Drievliet rekenen 8 euro.

Dolfinarium
Burgers' Zoo neemt genoegen met 7,50 euro, Avonturenpark Hellendoorn met 7 euro. Wildlands Adventure Zoo Emmen, Apenheul en het Dolfinarium beschikken niet over een eigen parkeerplaats. Daar zijn automobilisten aangewezen op terreinen van externe partijen, zoals de gemeente.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be