Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Floriade Expo

Tickets voor Floriade in de uitverkoop: 22,50 euro in plaats van 35 euro

29-04-2022, 16.34 uur

De Floriade Expo in Almere te duur? Twee weken na de start van de veelbesproken wereldtuinbouwtentoonstelling gooit de organisatie tickets in de uitverkoop. Via supermarktketen Albert Heijn nu zijn entreebewijzen verkrijgbaar voor 22,50 euro: ruim 35 procent goedkoper dan het reguliere tarief van 35 euro.

Opvallend genoeg zijn die toegangskaarten geldig op elke dag in het seizoen, dus ook in de weekenden en tijdens de zomermaanden."Een actieticket biedt toegang tot alle dagen van Floriade", staat op de Albert Heijn-site. "Zowel voor dagen in het laagseizoen, middenseizoen en hoogseizoen."

Dat is inclusief een ritje in de kabelbaan. Er zijn dus geen beperkingen. Wel moeten bezoekers vooraf een gratis reservering plaatsen via floriade.com/ah. De Floriade is tot en met zondag 9 oktober dagelijks geopend van 10.00 tot 19.00 uur.

Verrassen
Het tijdelijke themapark in Flevoland staat in het teken van bloemen, planten, groenten en fruit. "Duik in het thema Growing Green Cities en laat je verrassen", luidt de promotietekst.

Voor veel bezoekers was de Floriade tot nu toe verrassend slecht: op internet wemelt het van de vernietigende recensies. Mensen klagen massaal dat het terrein kaal oogt, dat paviljoens niet af zijn en dat er weinig te beleven valt. De organisatie erkent dat er nog gewerkt wordt. Binnenkort moet alles af zijn.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Floriade Expo
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be