Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Nieuw bordje in Disneyland Paris: 'Wees aardig'

29-04-2022, 23.20 uurBeeld: @Cave0fWonders

Een nieuw bordje in Disneyland Paris geeft bezoekers de opdracht om zich vriendelijk te gedragen. "Wees aardig", valt te lezen op een plakkaat dat is neergezet op de balie van een informatiepunt. "Wij zijn hier om je te helpen." Daaronder prijkt een tekening van Minnie Mouse.

Het opmerkelijke bord - uitgevoerd in het Engels en in het Frans - is neergezet bij Studio Services, het bezoekerscentrum in het Walt Disney Studios Park. Het Disneyland Park heeft een vergelijkbare locatie met de naam City Hall, gelegen in themagebied Main Street.

Bezoekers kunnen er bijvoorbeeld terecht voor algemene vragen, klachten, reserveringen en gevonden voorwerpen. Kennelijk was de boodschap nodig en gedroegen aanwezigen zich bij tijd en wijle onbeschoft tegenover personeelsleden.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be