Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen wil bezoekers overhalen om te solliciteren met Job Saloon

27-04-2022, 19.46 uur

Attractiepark Slagharen komt met een nieuw middel om personeelsleden te werven. Net als veel Nederlandse bedrijven kampt het Overijsselse pretpark met een structureel personeelstekort. Met behulp van de nieuwe Job Saloon moeten bezoekers enthousiast gemaakt worden voor een baan bij Slagharen.

Bij de hoofdingang van het attractiepark, aan de rand van het Fonteinplein, is daarvoor een speciale ruimte ingericht. "Kom je zitten op de bank?", valt te lezen op een poster die aan de muur hangt. "Of gaan de voetjes van de vloer en kom je ons team versterken?"

De HR- en marketingafdeling zijn met elkaar rond de tafel gegaan om nieuwe manieren te bedenken om personeel te rekruteren, vertelt een woordvoerster aan Looopings. Daar kwam onder meer de Job Saloon uit.

Contact opnemen
Elke zaterdagochtend is er een HR-medewerker aanwezig om meer te vertellen over werken bij Slagharen. Ook op andere momenten is de locatie geopend. "Geïnteresseerden kunnen dan hun gegevens achterlaten, zodat wij contact met ze kunnen opnemen", aldus de voorlichtster.

Wie niet in de gelegenheid is om langs te komen, kan terecht op werkenbijslagharen.com. Er staan op dit moment 43 verschillende vacatures open, onder andere voor de afdelingen attracties, entree, horeca, IT, logistiek, marketing, schoonmaak, technische dienst en beveiliging. Voor diverse functies worden meerdere personen gezocht.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be