Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Phantasialand opent nieuwe attractie: avontuurlijk klimparcours rond achtbaan Black Mamba

12-07-2022, 14.20 uurBeeld: Ride Review

In Phantasialand is vanaf vandaag een nieuwe attractie te vinden. Bezoekers kunnen voortaan een avontuurlijke wandeltocht maken in het themadeel Deep in Africa. Rond achtbaan Black Mamba (2006) werd de afgelopen maanden een ingenieus ontworpen klimparcours aangelegd. Een fotoreportage brengt het eindresultaat in beeld.

De interactieve toevoeging kreeg de naam Deep in Africa - Adventure Trail. Het is de tweede attractie in het gebied. Er wordt onder meer gebruikgemaakt van touw- en wankelbruggen, glazen vloeren, stapstenen en hangende potten boven het water, een daalmast, een rolglijbaan, fonteinen, watervallen en geluidseffecten.

De tocht eindigt in een overdekt gedeelte met Afrikaanse decoraties. "Je duikt dieper in de Afrikaanse beleving dan ooit tevoren", meldt het Duitse pretpark. "Via avontuurlijke paden verken je het rijk van Black Mamba, die beangstigend dichtbij komt. Je overwint wild water, je balanceert boven diepe kloven en je klimt tot onvoorstelbare hoogten in een mystieke grot."

Werkzaamheden
Vanwege de werkzaamheden moest Black Mamba onlangs tijdelijk gesloten worden. Deep in Africa - Adventure Trail is inbegrepen bij de entreeprijs van het park. Het Afrikaanse themagebied van Phantasialand is een hersenspinsel van de Belg Eric Daman, die eerder dit jaar op 58-jarige leeftijd overleed.Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be