Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling speelt in op TikTok-hype met merkwaardige uitspraak Holle Bolle Gijs

21-04-2022, 20.53 uur

De Efteling speelt in op een uitspraak die momenteel viral gaat op TikTok. De populaire filmpjesapp wordt op dit moment overspoeld door video's met de tekst "hé Marco, hai, prima". Zelfs Holle Bolle Gijs, die normaal gesproken niet verder komt dan "papier hier" en "dank u wel", waagt zich eraan.

Dat is te zien in een korte video die de Efteling op social media plaatste. Het origineel is van Groninger Sam Kroon (17). In een doodeenvoudig filmpje imiteert hij een vader op een fiets. Als hij voorbijkomt, klinken de inmiddels gevleugelde woorden "hé Marco, hai, prima".

In enkele weken tijd zijn de beelden ruim vier miljoen keer bekeken. Veel kijkers herkennen er hun eigen vader in, blijkt uit de duizenden reacties. Door het succes van de simpele video kwamen er talloze parodieën, waaronder dus van de Efteling. Ook Duinrell deed een duit in het zakje.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be