Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland introduceert nieuwe wagen voor mascotte

25-04-2022, 18.27 uur

Walibi, de mascotte van het gelijknamige pretpark in de polder, heeft een nieuwe wagen gekregen. Voortaan rijdt de oranje kangoeroe in Walibi Holland rond in een opvallend voertuig, vormgegeven als een stalen kangoeroekop.

De voorruit vormt daarbij de ogen van het beest. Boven de auto steken zijn enorme oren uit. Aan de achterzijde is ruimte voor de mascotte om te gaan staan tijdens het rijden.

Walibi heeft tegenwoordig een ander uiterlijk dan voorheen. Hij oogt vandaag de dag als een vrolijke knuffelbeer in plaats van een stoere rockster, om kleine kinderen te plezieren. In dat opzicht is de nieuwe auto een opvallende keus.

Schoenen
De huidige mascotte van Walibi Holland liet zichzelf vorig jaar voor het eerst zien, nadat de vernieuwde look van het personage een jaar eerder al voorbijkwam in het Franse zusterpark Walibi Rhône-Alpes. In Nederland draagt de kangoeroe een spijkerjas, een broek en schoenen. Die heeft hij uitgetrokken in de parken in België en Frankrijk.Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be