Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Foto: buschauffeurs vormen Walibi-logo op parkeerplaats

21-04-2022, 14.46 uur

Walibi Holland heeft vandaag een lolletje uitgehaald met enkele buschauffeurs. Na het afleveren van groepen schoolreiskinderen werden twaalf bussen richting een verlaten parkeerterrein gestuurd. Daar lieten parkeerwachters de voertuigen parkeren in de vorm van de letter W: het Walibi-logo.

Het eindresultaat werd vastgelegd met behulp van een drone. "Wanneer de schoolreisjes hardgaan in het park en de buschauffeurs hardgaan op het parkeerterrein", schrijft Walibi bij de foto op social media.

De provisorische parkeerplaats bevindt zich aan de rand van het pretpark, achter halloweenspookhuis Below. Daar wordt 's zomers bijvoorbeeld muziekfestival Lowlands gehouden.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be