Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland-bezoekers ontvangen tot half juli gratis ticket voor winterseizoen

21-04-2022, 13.28 uur

Toverland strooit met gratis tickets voor het winterseizoen. Wie in de periode tot en met vrijdag 15 juli een bezoek brengt aan het Limburgse attractiepark, kan op vertoon van het gekochte entreebewijs een keer gratis terugkomen in de wintermaanden. Toverland benadrukt dat het belangrijk is om het oorspronkelijke toegangskaartje goed te bewaren.

Een gratis bezoek kan plaatsvinden in de weekenden van 26 november tot en met 18 december en in het weekend van 14 en 15 januari. Langskomen in de kerstvakantie - 24 december tot en met 8 januari - kan ook, maar dan is er alleen sprake van een flinke korting tot 70 procent in plaats van gratis toegang.

De actie werkt via de webpagina toverland.com/winteractie. Door daar binnen twee weken na een bezoek de barcode van het entreebewijs in te voeren, wordt er een kortingscode geclaimd. Die moet vóór 1 november verzilverd worden. Ook bezoekers van muziekfestival Toverland Live op zaterdag 21 mei kunnen gebruikmaken van de actie.

Abonnementhouders
Aan abonnementhouders is eveneens gedacht. Zij mogen eenmalig een gratis of voordelig ticket bestellen voor de winterperiode, die ze kunnen schenken aan vrienden of familie. Dat kan via het online platform voor Toverland-abonnees.

In het verleden was 's winters alleen een gedeelte van Toverland toegankelijk. Dit jaar gaat het park voor het eerst volledig open in de wintermaanden, inclusief de buitengebieden Port Laguna, Ithaka, Magische Vallei en Avalon. Men belooft "een nieuw concept waar je het warm van krijgt".

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be