Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Koninklijke Burgers' Zoo

Dit jaar geen camping bij Burgers' Zoo: 'Valt helaas niet te combineren'

16-05-2022, 10.53 uur

Het Burgers' Zoo Camp, de tijdelijke camping van dierenpark Burgers' Zoo, keert in 2022 niet terug. Dat bevestigt een woordvoerder van de Arnhemse dierentuin aan Looopings. Hoewel het park tevreden was over het concept, krijgen andere activiteiten dit jaar voorrang.

"We blijven er enthousiast over, maar dit jaar gaat Burgers' Zoo Camp niet door", aldus de voorlichter. "Het valt helaas niet te combineren met andere dingen die we gaan doen." Mogelijk kunnen bezoekers in de toekomst wel weer blijven slapen. "Volgend jaar gaan we opnieuw serieus kijken naar de mogelijkheden."

Burgers' Zoo Camp bestond uit 25 verschillende accommodaties voor twee tot vijf personen. De camping, gelegen aan de rand van het park, was geopend van eind mei tot begin september 2021. Speciaal voor verblijfsgasten stonden er exclusieve avondwandelingen op het programma.

Meer Koninklijke Burgers' Zoo
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be