Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Vlaamse influencers laten zien hoe je Plopsaland gratis binnenkomt

20-04-2022, 23.04 uur

Het is twee bekende Vlaamse influencers gelukt om met een smoes gratis binnen te komen in Plopsaland. Internethelden Arno Van Impe - beter bekend als Arno The Kid - en Gerben Tuerlinckx wandelden het attractiepark binnen door zich voor te doen als elektriciens. Uiteindelijk konden ze zelfs na sluitingstijd in Plopsaland blijven.

De tiktokkers en youtubers maken het programma Security Checkers voor streamingdienst VTM GO, waarin ze testen hoe goed het is gesteld met de beveiliging van verschillende bedrijven. In de eerste aflevering wordt de proef op de som genomen in Plopsaland. Verkleed als elektriciens, met bijbehorende kleding, een ladder en een gereedschapskist, passeren ze probleemloos de controle bij de hoofdingang.

Nadat Van Impe en Tuerlinckx zich hebben omgekleed en een attractie hebben getest, gaan ze op zoek naar een verstopplek. Uiteindelijk lukt het om in een lege churroskraam te klimmen. Daar houden de programmamakers zich schuil tot het donker is en alle bezoekers en medewerkers naar huis zijn.

Waterfietsen
Enkele uren later komen de insluipers terecht in een treinremise, waar het licht gewoon aan is. Vervolgens lukt het om de waterfietsen op het grote meer te gebruiken. "Dus Plopsaland: pas je beveiliging aan", concludeert Tuerlinckx na afloop van de twaalf minuten durende aflevering. Van Impe: "Daar is een beetje werk aan."

De influencers tonen niet hoe ze het afgesloten pretpark 's avonds laat uiteindelijk weer verlaten hebben. Een woordvoerder van Plopsaland wil niet op de beelden reageren. De bewuste uitzending is gratis te zien via VTM GO.

Meer Plopsaland De Panne
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be