Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Foto's: kermis in Uden groter dan ooit met 110 attracties en kramen

18-07-2022, 12.50 uurBeeld: Kermis Uden

De Brabantse plaats Uden pakt na de coronaperiode uit met een kermis die groter is dan ooit. Vóór de coronacrisis telde de Mega Kermis Uden, zoals het tiendaagse evenement wordt genoemd, zo'n negentig attracties en kramen. Dit jaar is het kermisterrein uitgebreid en kwamen 110 attracties en kramen naar Uden.

Daarmee ontpopt Uden zich als een steeds grotere concurrent voor andere Brabantse kermissteden, zoals Tilburg, Eindhoven en Best. De belangrijkste attracties zijn dit jaar Around the World, Base Jumper, Booster Maxxx, Haunted Castle, No Limit, Power Dance, Power Surge, Safari Trip, Show Time, Snow Jet, Super Mouse, Tornado en Turbo Polyp.

In coronatijd introduceerde Uden een apart kermisgedeelte voor gezinnen met kinderen in het Bevrijdingspark. Dat onderdeel keert nu terug tijdens de volwaardige kermis. De rest van de attracties is verdeeld over het Mondriaanplein, de Markt, de Nieuwe Markt en de Botermarkt.

Watersproeiers
De kermis, die nog tot en met zondag 24 juli duurt, is in principe dagelijks geopend van 13.00 tot 01.00 uur. Het Bevrijdingspark sluit eerder, namelijk om 23.30 uur. Vanwege de tropische hitte opent de kermis op dinsdag 19 juli pas om 17.00 uur. Op het terrein wordt gezorgd voor watertappunten en watersproeiers.

































Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be