Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Legoland Windsor Resort

Legoland in Engeland opent nieuwe attractie The Magical Forest

30-04-2022, 22.47 uur

Een nieuwe attractie in Legoland Windsor toont bezoekers verschillende mythische Lego-figuren in een bosrijke omgeving. Het Engelse pretpark opende vandaag de walkthrough-beleving The Magical Forest, als onderdeel van themadeel Lego Mythica: World of Mythical Creatures.

Het bos wordt onder meer bewoond door bijzondere vleermuizen, krabben, draken en vleesetende planten. Voor het bouwen van de Lego-modellen zijn 80.000 steentjes gebruikt. De entree wordt gevormd door een tunnel met lampjes. Met behulp van de officiële Legoland-app kan op sommige plekken augmented reality geactiveerd worden.

De finale wordt gevormd door een grot met videoschermen. "Vergeet niet om deze creatieve energie te gebruiken om thuis je eigen magische Lego-creaties te maken", valt te lezen op een bord bij de uitgang van de doorloopattractie.

Flying theater
In het vorig jaar geopende Mythica-gebied stonden al onder andere een flying theater, twee vrijevaltorens en een surfmolen.Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Legoland Windsor Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be