Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wookey Hole Caves

Efteling-film Fabula duikt op in Engeland

14-04-2022, 23.14 uur

De film uit 4D-bioscoop Fabula in de Efteling is vanaf nu ook op een andere plek in Europa te zien. Bezoekers van een toeristische attractie in het Engelse graafschap Somerset kunnen nu kijken naar The Bear and The Squirrel 4D, de internationale versie van de Efteling-film. Het gaat om Wookey Hole Caves, een grottenstelsel met aanvullende attracties.

De Efteling ging voor Fabula in zee met de Britse animatiestudio Aardman. Bij de première in Kaatsheuvel - eind 2019 - was al duidelijk dat de productie ook verkocht mocht worden aan andere parken. Vorig jaar dook de film op in Columbus Zoo and Aquarium in de Amerikaanse staat Ohio.

The Bear and The Squirrel gaat over een egoïstische beer die in eerste instantie weigert om zijn slaapplek te delen met een eekhoorn. Tijdens een magische reis door verschillende natuurgebieden leert hij dat hij beter verdraagzamer kan zijn. Er wordt niet in gesproken. In de Efteling-versie heeft ook zandkabouter Klaas Vaak een rol.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be