Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland laat kinderen voor 5 euro naar binnen tijdens Pasen

14-04-2022, 07.39 uur

Tijdens de paasdagen naar Walibi Holland? Het pretpark heeft tickets voor kinderen in de uitverkoop gegooid. Voor zaterdag 16, zondag 17 en maandag 18 april worden online entreebewijzen verkocht voor 5 euro. Het gaat om toegangskaarten voor kinderen van 3 tot en met 11 jaar.

Normaal gesproken kosten tickets voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar 18 euro per stuk. Voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar moet gewoonlijk 29 euro afgerekend worden. Zij krijgen nu dus ruim 80 procent korting. Kinderen tot en met 2 jaar mogen altijd gratis naar binnen.

Wie van de paasactie gebruik wil maken, kan terecht in de ticketshop op walibi.nl. Er is geen aparte kortingscode voor nodig. Het attractiepark is op 16, 17 en 18 april geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Jongeren
Walibi Holland probeert in marketinguitingen de laatste jaren voortdurend gezinnen met kinderen en kleinkinderen te verleiden tot een bezoekje, terwijl bij ontwikkelingen in het park de focus vooral op jongeren ligt.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be