Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Sensationele kermisattractie Power Surge beleeft Nederlandse première

15-04-2022, 11.00 uurBeeld: Eftelflags

De spectaculaire attractie Power Surge van exploitant Vallentgoed staat voor het eerst op een Nederlandse kermis. Bezoekers van de Koningskermis op het Malieveld in Den Haag kunnen de heftige thrillride tot en met woensdag 27 april uitproberen.

Power Surge is een attractie van een gelijknamige type, gebouwd door de Italiaanse firma Zamperla. Het ruim 16 meter hoge gevaarte bestaat uit een stang met zes armen, waar steeds twee gondels aan hangen. De stang, de armen én de stoeltjes kunnen draaien.

Op die manier gaan inzittenden voortdurend over de kop. Er zijn in totaal 24 zitplaatsen. De attractie, gefabriceerd in 2004, werd overgenomen van de Britse kermisexploitant Darren Noble.

Buitenland
Eigenlijk had de Power Surge vorig jaar al in Nederland moeten draaien, maar dat bleek niet mogelijk vanwege de coronamaatregelen. Daarom vertrok de attractie tijdelijk naar buitenland. Nu kunnen Nederlandse kermisgangers de ride alsnog beleven.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be